(FOTO) Zmagovalka Exatlona se je vrnila v Dominikansko republiko in tam doživela pandemični šok

D.Ži
06.01.2022 09:35

Marjanca Polutnik je imela z državo, v kateri je preživela toliko časa, neporavnane račune. Tokrat si jo bo celo lahko ogledala.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Planet TV

Prekletstvo (ali blagoslov) televizijskih šovov, ki jih snemajo v izolaciji, je to, da tekmovalci nimajo večjega stika z resničnim svetom, kar je izkusila tudi Marjanca Polutnik. Več mesecev je preživela v eksotični in vedno vroči Dominikanski republiki, na katero pa - z izjemo neštetih tekmovanj šova Exatlon Slovenija - nima skoraj nobenih spominov.

Zmagovalka oddaje, ki velja tudi za eno najbolj seksi Slovenk, je ocenila, da ima z državo, ki je bila toliko časa njena nadomestna domovina, še neporavnane račune. Sredi evropske zime je spakirala kovčke in se vrnila pod karibsko sonce. Tokrat sproščeno, neobremenjeno, netekmovalno in turistično.

Brez tekem in kamer ima priložnosti za spoznavanje te zanimive dežele tokrat res veliko in marsikaj jo je tudi presenetilo. Recimo precej sproščen odnos do pandemije, ki trenutno Evropo drži v svojem jeklenem primežu. Ugotovila je, da je koronskega stresa na oni strani oceana bistveno manj. 

"Tukaj je življenje normalno, nikjer več ni treba pokazati česarkoli. Je pa res, da večina ljudi, ki jih vidim, zunaj nosi masko. Presenetilo me je tudi to, da je tukaj večina ljudi že cepljena," sporoča v domovino.

Naj v sproščenem vzdušju uživa čim dlje, saj jo doma čakajo povsem drugačni prizori.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta