(VIDEO) Alec Baldwin v prvem intervjuju po tragediji: "Ne, ne in ne! Nikoli ne bi v nikogar uperil pištole in sprožil."

Va
01.12.2021 21:56
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Ameriški filmski zvezdnik Alec Baldwin je v prvem intervjuju po oktobrski tragediji na snemanju filma Rust vztrajal, da ni sprožil pištole, v kateri, kot se je izkazalo, niso bili slepi naboji in je usmrtila snemalko.

"Glejte, nisem," je odgovoril na vprašanje novinarja televizije ABC. In ponovil: "Ne, ne in ne! Nikoli ne bi v nikogar uperil pištole in sprožil. Nikoli!" 

Vidno pretreseni Baldwin, ki ga večkrat premaga jok, pove, da preprosto ne razume, kako se je moglo zgoditi, kar se je. V dogodku, ki ga, kot je povedal, nikakor ne more dojeti, tako popolnoma nerealen se zdi in je najhuje, kar se mu je kadarkoli zgodilo, je umrla snemalka Halyna Hutchins, režiser Joel Souza pa jo je odnesel s poškodbami.

Supervizorka Mamie Mitchell v tožbi igralcu očita, da ni preveril, ali je orožje varno, ampak je zgolj verjel zagotovilu sodelavca na snemanju. Poleg tega v scenariju za Baldwina naj sploh ne bi bilo scene s streljanjem. 

Intervju bodo v celoti predvajali v četrtek. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta