(VIDEO) Filmska zvezdnica šokirala z zelo nazornimi intimnimi prizori: "Tega ne glejte v družbi otrok"

D.Ži
03.02.2022 08:45

Kristen Bell blesti v novi Netflixovi uspešnici, ki ni samo zelo smešna, temveč tudi precej poredna.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Gledalce nove serije "The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window" je presenetil zelo nazoren spolni prizor, v katerem brez oblačil vidimo igralko Kristen Bell in njenega kolega Benjamina Levyja Aguilarja. Pravzaprav gre za več takšnih prizorov.

Številni  so bili šokirani v trenutku, ko sta si Kristen in Benjamin na stopnicah, okenski polici in kuhinjskem otoku začela intenzivno izmenjevati strasti. Jasno, tudi tistih, ki jim je videno bilo zelo všeč, ne manjka. Nekatere je serija ujela nepripravljene.

 

"Ogledala sem si jo s svojimi otroki! Tega nisem pričakovala in morala sem hitro prevrteti. Kljub temu gre za zanimivo serijo", "Dekle, ta prizor je bil živ ogenj! Serija mi je zelo všeč, hvala. Kristen, ti in igralci ste svoje delo opravili odlično", "Noro! Sinoči sem gledal in moji otroci so bili v sobi," "To je najbolj smešna stvar, ki sem jo videla v zadnjih nekaj tednih" so nekateri komentarji gledalcev. Gre za ameriško triler-komedijo, ki so jo ustvarili Rachel Ramras, Hugh Davidson in Larry Dorf.

Zamislili so si jo kot parodijo na skrivnostne psihološke trilerje, poleg Kristen in Benjamina pa igrajo še Michael Ealy, Tom Riley, Mary Holland, Cameron Britton in Samsara Yett. Prvi del so gledalcem pokazali 28. januarja, kritiki so podali mešane ocene, a Kristenin nastop jih je v glavnem navdušil. 

Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta