Igralka priznala, da je bila intimna s poročenim parom, dokler se zakonca nista vanjo zaljubila

D.Ži
02.12.2020 09:00
Emily Atack je o svojem nenavadnem razmerju povedala tudi svoji družini, ki je nad njenim življenjskim slogom bila vse prej kot navdušena.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Igralka Emily Atack, najbolj znana po vlogi Charlotte v seriji The Inbetweeners, je v novem delu svojega pogovornega šova gledalcem odkrila, da je nekaj časa bila v zvezi s poročenim parom in da je z njima redno seksala. "V baru sem spoznala tipa. Spogledovala sva se in v nekem trenutku mi je povedal, da je poročen, a da to ni težava, saj imata z ženo odprto zvezo in da bi me zagotovo želela spoznati tudi ona. Večini žensk bi se v taki situaciji vklopil alarm, a jaz sem kot bik. Alarmi me vznemirjajo," je dejala.

Pojasnila je, da se je z njima nato redno dobivala in vse skupaj povedala tudi svoji družini, ki nad njenim žilvljenskim slogom ni bila vzhičena, še najmanj oče, pred katerim je mama poskušala večino informacij prikriti. Emily je razkrila tudi, da je odnos s parom prekinila, ko ji je dvojica začela pošiljati sporočila z ljubezenskimi izjavami.

"Zakonca sta imela nekaj težav. Postalo je prenaporno, ugotovila sem, da med seboj sploh ne komunicirata. Zapletla sem se v zagatni ljubezenski trikotnik," pravi. Obiskala ju je in jima dejala, da morata rešiti svoje težave in da jima seks z njo zagotovo ne bo pomagal.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta