(VIDEO) Kdo je najbolj gledan na hrvaški TV? Ti štirje mladi Štajerci, ki so bili v polfinalu Supertalenta

D.Ži
07.12.2021 09:00

Polkaholiki so z več kot milijon dvesto tisoč ogledi daleč najbolj gledan glasbeni nastop vseh avdicij letošnje sezone hrvaških talentov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Neo Visuals

Ko so Polkaholiki, slovenska skupina štirih Štajercev, nastopili na avdiciji hrvaškega šova Supertalent ter navdušili Slovenijo in Hrvaško, so sprožili val navdušenja pri naših sosedih, predvsem pa smo se v Sloveniji navduševali nad tem, da so na Hrvaškem spojili njihovo večno uspešnico Miše Kovača s slovensko polko in poželi veliko navdušenje. Sledilo pa je dolgo čakanje, ali se jim bo uspelo uvrstiti tudi na polfinalni oder.

Polkaholiki so sicer z več kot milijon dvesto tisoč ogledi tudi daleč najbolj gledan glasbeni nastop vseh avdicij letošnje sezone hrvaških talentov. Nekaj dni je, kar so svoje sledilce razveselili z novim hitom Lučke v duetu z bratoma Bql in seveda z novico, da so postali polfinalisti in da bodo nastopili v nedeljski oddaji.

Neo Visuals

V polfinalu so nastopili kot zadnji, na samem vrhuncu oddaje, in ponovno spravili vso dvorano na noge. Z miksom hitov so v polke preoblekli hite Eda Sheerana, Petra Graše, Oliverja Dragojeviča ter Tonyja Cetinskega in Toše Proeskega in spravili na noge gledalce. Člani žirije so jim navdušeno čestitali za nadgradnjo nastopa.

"Nadgradili ste svoj nastop! Tako ste zabavni! Ko pridem v Slovenijo, bom prišla na vaš koncert!" je bila ponovno navdušena velika zvezda Maja Šuput, ki nad Polkaholiki ni skrivala velikega navdušenja. Tako nad izborom pesmi, izvedbo in pristopom, koreografijo. Ponovno se je čudila nekaterim stvarem, ki so jih Polkaholiki izvedli med nastopom.

Edini, ki je Polkaholikom na prvi avdiciji namenil dvom, igralec Janko Popović Volarić, je tokrat fante pospremil s pohvalo, da dobro pojejo, igrajo, da pa imajo poleg tega še dodaten dar, ki zabava ljudi, in da so unikatni. Operna pevka Martina Tomšić je fantom na avdiciji povedala, da so nekaj posebnega, in navdušeno komentirala, kako genialen je tisti, ki jih je spravil skupaj. Tokrat je pohvalila, da so bili še bolj zabavni in da je prav, da so nadaljevali svojo pot in nadgradili polke, čeprav so ji bili glasbeno še bolj všeč prejšnjič, s čimer pa se absolutno ni strinjal četrti žirant Davor Bilman, ki je ponovno izrazil svoje navdušenje nad mladimi fanti.

Maja Šuput je ob razglasitvi treh finalistov, ki jih na Hrvaškem določa izključno žirija, priznala, da so se okoli ene točke resno sporekli. Čeprav Polkaholikom ob množici izjemnih talentov in dveh "zlatih gumbih" preboj v superfinale ni uspel, so fantje ponosni in navdušeni.

"Ko smo videli, da smo v polfinalu skupaj z desetimi odličnimi točkami, z dvema zlatima gumboma, s fascinantnimi gibalnimi točkami, smo vedeli, da je za nas že nastop v polfinalu na največjem televizijskem odru na Hrvaškem več kot zlato in velika zmaga za nas, in smo bili zato popolnoma sproščeni in brez pričakovanj," so Polkaholiki dodali po nastopu.

Polkaholiki z Raayem

Neo Visuals

"To je bila nepozabna dogodivščina! Vrtiljak čustev! Kakšna izkušnja, prekrasna ekipa, ki ustvarja oddajo, je poskrbela, da si bomo sodelovanje na Supertalentu zapomnili za zmeraj. Dobivamo čestitke, povabila na nastope in TV-oddaje po vsej Hrvaški, v Sloveniji pa ponosno spremljajo in nam čestitajo za pogum in promocijo naše polke. Hvaležni smo do neba, da nas je naš producent in menedžer prepričal in dal pogum, da smo se sploh prijavili in da zmoremo," je komentiral Matic, harmonikar Polkaholikov.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta