(FOTO) Luka Basi po nastopu povsem sesut na urgenci. Nocoj se na ta "razvpiti" oder vrača

13.08.2021 10:45
Nocoj bo na oder Agatine noči kot veliko presenečenje stopil Luka Basi. Spomini na leto 2019, ko je pred Lenartom pristal v puljski bolnišnici, po njem pa na urgenci, so še vedno zelo živi.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tako sesut je Luka Basi leta 2019 bil pred nastopom na Agatini noči. Nocoj se vrača v polni zasedbi, zdrav kot riba. 
Osebni Arhiv

So nastopi, ki v srcu dobijo posebno mesto. S tem se zagotovo strinja vsak glasbenik. Včasih se med koncertom ustvari nepozabna energijo, včasih so okoliščine nenavadne, včasih pa oboje. Da zna koncertiranje biti kot vznemirljiva vožnja z vlakom smrti, je Luka Basi že doživel. Nikoli ne bo pozabil, kakšna uspešnica je bil njegov nenačrtovan in nepričakovan koncert na mariborskem Trgu Leona Štuklja leta 2019. Senidah je zaradi nenadnih zdravstvenih težav decembrski koncert v zadnjem hipu odpovedala, oder je nato zasedel Basi in trg napolnil do zadnjega kotička.

Osebni Arhiv

Posebno mesto pri njem imajo tudi nastopi na Agatini noči v Lenartu. Lani jo je odnesla pandemija, predlani pa je pevec pred prihodom na dogodek doživljal pravo zdravstveno dramo.  Avgusta 2019 je moral odpovedati koncert v Pulju, saj so ga zaradi povišane temperature in slabega počutja sprejeli v lokalno bolnišnico. Pregorel je. A ker je profesionalec, ki svojih slovenskih oboževalcev noče pustiti na cedilu, je nato stisnil zobe in naslednji dan nastopil na Agatini noči. Nastop je oddelal brezhibno, naslednji dan pa pristal na urgenci. 

Nocoj se v Lenart na Agatino noč vrača. Organizatorji dogodka so v zadnjih tednih razkrili, da bodo tam nastopili Modrijani in Učiteljice, da prihaja tudi Luka, pa so kot presenečenje razkrili šele nekaj ur pred dogodkom. Basi sporoča, da tokrat prihaja zdrav, v vrhunski formi in s polno zasedbo na oder hipodroma Polena. Agatina noč se začne ob 20.00. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta