(VIDEO) Luka Basi povsem navdušil hčerko Miša Kovača, ki pravi: "Obožujem Slovenijo!"

D.Ži
25.06.2021 09:49
Povezala sta se Luka Basi, najbolj hrvaški slovenski pevec, in Ivana Kovač. Dvojica zdaj napada znameniti Splitski festival.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Neo Visuals

Luka Basi je posnel pesem in video z Ivano Kovač, hčerko legendarnega Miša Kovača. Skladba Danas je že prišla na radijske, televizijske postaje in svetovni splet, hkrati napoveduje veliki Basijev koncert, ki bo 6. avgusta v Mariboru..Veliko vrnitev na Splitski festival je  napovedal priljubljen pevec, ki predstavlja duet z ivano. Pestro poletje ga čaka, saj pripravlja pravo poletno turnejo. Ob Mariboru na seznamu koncertov najdemo tudi Mursko soboto, plato Hale Tivoli v Ljubljani, Ptuj, Celje in Velenjsko jezero. Turnejo bo začel 23. Julija v Kopru.  

"Danas je skladba, ki se ne zgodi vsak dan. Je pesem, ki je ne bo povozil trend in ki bo ostala. V to sem prepričana! To je moj prvi duet s slovenskim izvajalcem, moram pa poudariti, da to ni zgolj eden od pevcev. Spremljam ga že dolgo, dobro poznan je pri nas na Hrvaškem, pesmi ima fantastične in prekrasno barvo glasu. Na sodelovanje sem pristala še preden sem slišala pesem in imela sem prav. Zadovoljna sem z najinim sodelovanjem in veselim se nastopov, tudi pred slovenskim občinstvom," pravi Ivana Kovač.

Ivana je v Slovenija poznana predvsem po svojih hitih Srećo i tugo, Crno vino, Crne oći, Dalmacijo, Srce oca moga in drugih, ne moremo pa mimo dejstva, da je njen oče legendarni Mišo Kovača, ki je med drugim tudi velik vzor Luki Basiju

"Poleg mojega idola Oliverja Dragojevića, sem rasel tudi z uspešnicami Miša Kovača in jih še danes redno igramo na koncertih. Iz tega vidika je to dejstvo res še pika na i, da lahko danes delim pesem in oder  z njegovo hčerko Ivano, ki je na prvem mestu prekrasna oseba in uspešna glasbenica z opusom uspešnic, ki jih pozna Slovenija. Takoj sem verjel, da bo kombinacija prava za pesem Danas. Spet pa se kot otrok veselim vrnitve na oder Splitskega festivala. In to v družbi! Pravijo, da je v dvoje lepše in nič drugače ni na odru," pravi Basi. 

Pesem sta napisala tandem Raay in Nenad Ninčević, videospot z izjemnimi lokacijami pa so snemali na Hvaru z ekipo Neo Visuals.

Neo Visuals

"Tudi sicer obožujem Slovenijo. To vedno poudarim tudi pri nas na Hrvaškem. Obožujem slovensko publiko. Ko pride do zabav, koncertov, nimajo ovir in pokažejo, da te obožujejo in da se radi zabavajo na glasbo, ki jo glasbenik izvaja. Užitek je nastopati na takih nastopih," dodaja Ivana. Pred dvojico je zdaj Splitski festival, ki bo potekal med 8. in 10. julijem.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta