(FOTO) Moramo vas razočarati: Čedni Filip iz LPS je že nekaj časa zaljubljen v simpatično svetlolasko

D.Ži
21.02.2022 09:25

Tako lepo se je zmagovalec Eme svoji dragi zahvalil za skupne mesece.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Adrian Pregelj

Ema je mimo, Slovenci pa smo skoraj čez noč dobili nove zvezdnike. In ti se imenujejo LPS. Gre za nove evrovizijske predstavnike, ki so s svojo skladbo Disko očarali gledalce in strokovne žirije. Glasbi predani dijaki Gimnazije Celje - Center so se čez noč znašli v prvi vrsti slovenske estrade, javnost vse bolj zanima tudi, kdo mladi entuziasti so. Največ pozornosti v skupini priteguje frontmen, 18-letni Filip Vidušin, ki je s svojo odrsko ležernostjo ukradel tudi kakšno žensko srce. A prav dobre novice za oboževalke nimamo. Pevec je že nekaj časa oddan in srečno zaljubljen v čedno Zalo. Parček sta, kot razberemo z družbenih omrežij, že nekaj več kot sedem mesecev. Simpatični Celjan svoji dragi ljubezen izkazuje tudi na spletu, a po novem bolj diskretno, saj je, potem ko smo mediji opazili njune zaljubljene fotografije, profil na Instagramu zaklenil.

Med drugim se ji je z objavo zahvalil za čudovitih skupnih šest mesecev. Pripravil je tudi lep kolaž skupnih fotografij, ki ga lahko zdaj vidijo le spletni prijatelji.

Adrian Pregelj

A naslednjih nekaj mesecev bo njegova ljubica tudi Evrovizija. Po zmagi na Emi je Filip za Večer na vprašanje, kdaj se je zanetila iskra, ki je zdaj sprožila pravi evrovizijski požar, odgovoril: "LPS se je kot bend začel pred malo več kot tremi leti na Gimnaziji Celje - Center. Vmes je v zasedbi bilo veliko menjav, a ostali smo Gašper, Žiga in jaz, kasneje sta se nam pridružila še Zala in Mark, dobili smo se pred približno pol leta, teden ali dva kasneje pa že napisali Disko, kar se zdaj zdi zelo noro. Pobudo za sodelovanje na Emi Freš je dal Žiga, ki je velik oboževalec Pesmi Evrovizije. Predstavil nam je idejo, rekli smo, 'zakaj pa ne', in v vse skupaj odšli z zelo nizkimi pričakovanji. Želeli smo se samo pokazati ljudem in preveriti, ali jim je naša glasba všeč. Šli smo uživat in očitno nam je uspelo."

Adrian Pregelj

LPS so ena najmlajših slovenskih skupin, tudi po letih. Žiga Žvižej, ustanovitelj skupine, šteje 19 let, Zala Velenšek, ki je edina ženska članica skupine, ima 17 let, pevec Filip Vidušin 18, Mark Semeja je star 19, Gašper Hlupič, ki igra tolkala, pa šteje 18 let.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta