Žalostna novica: Povsem nepričakovano je srce izdalo priljubljeno slovensko pevko in voditeljico

Denis Živčec Denis Živčec
08.01.2021 09:20
Viktorija Petek bo oboževalcem v spominu ostala po svoji neizmerni prijaznosti, topli barvi glasu in neštetih skladbah, ki so tudi zaradi nje postale uspešnice.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Youtube

Niti v najbolj čudnih sanjah ne bi mogli ljubitelji slovenske zabavne glasbe, predvsem pa njeni najbližji pomisliti, da bi lahko v začetku leta, ki naj bi bilo boljše od minulega, povsem nepričakovano umrla priljubljena slovenska pevka in televizijska voditeljica Viktorija Petek. V četrtek jo je izdalo srce, umrla pa je v naročju sestre Maje. Dočakala je 53 let, v spominu bo javnosti ostala po svoji prijaznosti, pozitivnosti, topli barvi glasu in neštetih skladbah, ki jih je prepevala ali pa je v njih sodelovala kot spremljevalna vokalistka. 

Oboževalci in kolegi se zdaj od nje poslavljajo na spletu, z ganljivim zapisom pa se je njenemu življenju in delu poklonil tudi Denis Poštrak, producent in urednik projekta Moč glasbe nas združuje.

IN MEMORIAM: Viktorija Petek (1967 - 2021) Sinoči me je s solzami v očeh poklical Dušan Zore, producent ter dolgoletni...

Objavil/a Denis Poštrak dne Četrtek, 07. januar 2021
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta