(VIDEO) Vse, kar ste si želeli videti: Izklesani Luka Basi se je razgalil pod tušem

D.Ži
16.12.2020 08:07
Tako mokrega priljubljenega pevca še nismo videli. In v manj kot dnevu je zbral več kot 77.000 ogledov.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Neo Visuals

Kdor čaka, dočaka, pravijo. In veljalo je tudi za oboževalke mednarodno priljubljenega Luke Basija. Ta si bo datum 15. december za vedno zapomnil. Pred štirimi leti na ta dan se mu je začel svet postavljati na glavo, ko je začel svojo kariero z duetom Nisam ja od jučer, ki jo je posnel s hrvaškim zvezdnikom Joletom. Od takrat je šlo vse skupaj samo navzgor, milijoni ogledov, polni koncertni odri, sledilci, ki jih navdušuje s svojo glasbo.

Neo Visuals

Postala je že navada, da sredi decembra, na svojo obletnico prve pesmi, izda nov spot. Tako je Prokleto zlato 4. pesem ob 4. obletnici ustvarjanja. Luka je spot snemal v Salzburgu v gorah na ledeniku, Slovenec, ki ga obožujejo tudi na Hrvaškem, pa je tokrat v spotu pokazal več kot ponavadi.

Izklesano telo je očitno z veseljem nastavil kameri in pod tušem z vročimi kadri poskrbel za navdušenje med oboževalkami. 

Neo Visuals

"Sredi decembra nova pesem, nov video kot zahvala za vse, ki mi že štiri leta sledite. Nabralo se nas je ogromno. Niti za trenutek nisem pomislil, da ne bi na sovjo obletnico ustvarjanja in kariere ponovno izdal novega hita," pravi mokri Basi. 

Neo Visuals
Neo Visuals
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta