(VIDEO) Saša Vrtnar je nekoč mešal glave oboževalkam. Zelo boste presenečeni, kako je videti danes

D.Ži
12.04.2022 10:33

Njegova najbolj znana skladba je še vedno nalezljiva kot v devetdesetih, pevec pa ostaja zelo vroč tip.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Zdi se, da so devetdeseta leta zadnje čase v Sloveniji spet v trendu, vsaj kar se glasbe tiče. V šovu Znan obraz ima svoj glas so na Pop TV obudili spomin na najbolj vroče čase pevke Sendi, v nacionalkini oddaji V petek zvečer pa so na oder vrnili enega največjih žrebcev, kar jih je slovenska glasbena scena doživela. Saša Dragaš, znan tudi kot Saša Vrtnar, je nekoč mešal glave oboževalkam, skladba Vrtnar pa ni danes nič manj nalezljiva in provokativna kot v devetdesetih. 

V spominu nam je ostal kot postavni temnolasec, ljubitelj gela za moker videz las. Saša se je odzval povabilu ustvarjalcev oddaje V petek zvečer in se vrnil na oder. Sledilo je popolno presenečenje, saj se zdi, da je Dragaš danes še bolj vroč tip kot v mlajših letih. Sivi lasje mu dodajo veliko šarma, njegova postava je zavidljiva, še vedno prekipeva od samozavesti. Marsikateri gledalki se je med nastopom orosilo čelo. Družbo na odru sta mu delala Mitja Šinkovec in Dejan Dogaja.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta