40-letna Britney Spears presenetila: Noseča in skrivaj poročena!

D.Ži
12.04.2022 09:05

Nekdanja pop princeska se je odločila svoje življenje sestaviti in postaviti na novo. Del tega je očitno tudi dojenček.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

"Novo življenje, nova jaz." 40-letna Britney Spears je te besede vzela zelo zares. Odločila se je svoje življenje postaviti in sestaviti na novo. S pomladjo je prišla tudi nepričakovana, a vesela novica. Nekdanja pop princeska je na družbenih omrežjih razkrila, da je noseča, hkrati je presenetila tudi s podatkom, da je očitno poročena, saj je svojega partnerja poimenovala kar "mož".

Profimedia

Britney, ki na instagramu že več mesecev pozira bolj ali manj brez oblačil, pravi, da je pred počitnicami na Havajih precej shujšala, zato je bila začudena, ko se je njen trebušček začel večati. 

"Moj mož je rekel: 'Ne, noseča si le s hrano!!! Zato sem šla po nosečniški test ... in, uhhhh ... dobila bom otroka," pripoveduje.

Profimedia

Povsem jasno je, kako zelo pevka uživa v novi svobodi, osvobojena trde roke svojega očeta, ki je do nedavnega nad njo imel skrbništvo. Poleg tega, da je nadziral njeno premoženje, ji tudi ni dovolil zanositi, čeprav si je še enega otroka zelo želela. 

Profimedia

S plesalcem Kevinom Federlinom ima dva sinova, za njenega moža, igralca Sama Asgharija, pa bo ta otrok prvi. Med svojima prvima nosečnostma je trpela za poporodno depresijo.

Profimedia

Pravi, da si bo morebitno tesnobo tokrat lajšala z jogo. Novico o pričakovanju je potrdil tudi Sam. "Poroka in otroci so naravni del močne zveze, polne ljubezni in spoštovanja," pravi.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta