(FOTO) Lepa zvezdnica, ki ji je bivši fant pošteno grenil življenje, končno sporočila veselo novico

D.Ži
05.04.2022 10:50

Leona Lewis te dni prekipeva od sreče, saj je noseča. Zdi se, da je s preteklostjo končno opravila.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Britanska pevka in manekenka Leona Lewis je med sprehodom po Los Angelesu pokazala svoj nosečniški trebušček. Zdi se, da je odlično razpoložena. Omislila si je sproščeno modno kombinacijo in oblekla vijolično srajco, pod katero se je oblil že lepo napet trebuh.  

Profimedia

Svojim sledilcem na instagramu je pred kratkim priznala, da zaradi nosečnosti nekaj časa ni zapuščala hiše, prvo trimesečje pa je bilo zanjo zelo zahtevno. "V prvem trimesečju nosečnosti se res nisem dobro počutila in obljubila sem si, da bom, ko bo to mogoče, čim več časa preživela v naravi," je pred kratkim zapisala na družbenih omrežjih.

Profimedia

Leona in njen mož Dennis ne skrivata zadovoljstva. Že večkrat je dejala, da komaj čaka, da spozna svojega otroka. Kar se bo zgodilo v poletnih mesecih. 

Profimedia

Lewisova, znana po svojem značilnem glasu, je zaslovela leta 2006, ko je zmagala v šovu X Factor in z mogotcem Simonom Cowellom podpisala milijon funtov vredno pogodbo. Njen zmagovalni singel, priredba pesmi Kelly Clarkson "A Moment Like This", je štiri tedne blestel na vrhu britanskih lestvic, leta 2007 pa je podpisala pogodbo za pet albumov z založbo J Records. Uspešenica "Bleeding Love" je kasneje zavladala svetovnim lestvicam in ji zagotovila globalno slavo.

Profimedia

Leona je leta 2010 prekinila ljubezen iz najstniških let z Loujem Al-Chamo in kmalu našla srečo z nemškim plesalcem in koreografom Dennisom Jauchom. Par se je poročil julija 2019 v Toskani in živi v Los Angelesu.

Profimedia

Razhod z bivšim fantom se je nekoliko zapletel. Zahteval je kup denarja in trdil, da ji je pomagal pri gradnji kariere. Prav on naj bi bil tisti, ki jo je prijavil v talentšov, zato si je pripisoval zasluge za njen uspeh.

Profimedia

Leona mu je ponudila hišo v Londonu, a ni bil zadovoljen, saj je menil, da ima pravice do nekaterih njenih pesmi in da je upravičen do nadomestila. 

Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta