(VIDEO) Ste vedeli, da ima Magnifico tako atraktivnega sina, ki postaja prava balkanska zvezda?

D.Ži
15.02.2022 09:41

Peter Pešut. Bravorexi. Imeni, ki si ju velja zapomniti, saj gre za ambicioznega sina enega naših mednarodno najuspešnejših glasbenikov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Se spomnite dneva, ko ste izvedeli, da ima legendarni Magnifico atraktivnega sina, ki se prav tako ukvarja z glasbo? Obstaja velika verjetnost, da se je to zgodilo pravkar. Peter Pešut, znan tudi kot Bravorexi, ima več kot očitno v sebi glasbenega talenta polno očetovo kri in njegove ambicije so prav tako zastavljene mednarodno. Na tarčo je vzel glasbeni trg nekdanje skupne države. Peter je član vse bolj priljubljene ljubljanske glasbene naveze Brudaz, ki se v glavnem ukvarja s trapom, a se slogovno ne želi preveč omejevati. Ob Petru je prijatelj in glasbeni sopotnik Tadej Kolar, znan tudi kot Jetski. Prav te dni sta med poslušalce poslala novo skladbo NLO. Ker želita prestopiti meje slovenskega trga, jo izvajata v srbščini. 

Tudi njun modni slog je očitno zelo prilagojen temu, kar je trenutno popularno v tej regiji.

Veliko umetnega krzna, verižic, križev in atraktivnih plesočih žensk. Brudaz pojeta o ljubezni in o tem, kaj si v njej želita. Drage znamke in nakit pri tem niso najpomembnejši. Sodeč po navdušenih odzivih mlada ustvarjalca zelo obetata.  

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta