(VIDEO) Ste videli, kako čeden je novi pevec Poskočnih? Oboževalke so presenečene

D.Ži
06.07.2021 09:30
Ko se je že zdelo, da se je z odhodom Dejana Krajnca njihova glasbena pot končala, so Poskočni spisali nov začetek in očitno tudi uspešnico.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Neo Visuals

Morda se ni zdelo kot konec sveta, kot konec kariere pa vsekakor. Pa ni bil. Za Poskočnimi je naporna pomlad. Kot strela z jasnega je v začetku leta udarila novica, da Poskočni Dejan, Dejan Krajnc, ki se medtem že imenuje Dejan Dogaja, po skoraj desetih letih zapušča priljubljeno skupino, kar je v mnogih zbudilo dvom o njihovem nadaljevanju. A kot so nam zaupali že takrat, so v novo leto vstopili povezani kot še nikoli.

"Glasbena skupina je pojem, ki združuje mnogo stvari – ljubezen do glasbe, druženje, prilagajanje in medsebojno zaupanje," so sporočili ob prelomnici in dodali, da bodo pri izbiri novega člana poleg dobrega vokala pozorni tudi na to. Na njihovo glasbeno pot je medtem stopil postavni Dejan Golob, ki je zdaj nov obraz skupine. Z novo skladbo Usojena smo ga spoznali še pobližje. 

"Usoda nas spremlja na vsakem koraku. Tudi nam je ponudila možnost, da znova poiščemo svoj obraz in tako stopimo na pravo pot življenja, povezanosti in sreče. Usojena je skladba, s katero odpiramo novo poglavje na naši glasbeni poti. V njej smo želeli ujeti življenje v vzdušju barvitosti in neskončnosti morja, ki nas prav vse med seboj povezuje. Nanjo smo še toliko bolj ponosni, saj je naša avtorska skladba. Verjamemo, da jo bodo zato poslušalci še toliko bolj vzeli za svojo," pravi poskočni Lovro.

Spot so z ekipo NEO Visuals posneli na italijanski obali. Diši po uspešnici, saj si ga je od sobotne premiere ogledalo že več kot 50.000 ljudi. Oboževalke seveda niso prezrle, da je novi pevec tudi sila prijeten za pogledati. Po Dejanu Dejan torej. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta