horoskop

05.05.2024 00:01
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Odločiti se boste morali med dvema stvarema oziroma človekoma. Pri izbiri poslušajte svoje srce. Bolj kot na nasvete drugih se zanašajte nase. Odločitev boste dobro pretehtali.

Nepričakovana ponudba bo porušila vaše načrte. Ne odklonite je samo zato, ker menite, da se niste sposobni tako hitro prilagoditi na novo situacijo. Če ste v partnerskem odnosu, bo vaša družabna narava nekoliko vznemirila ljubljeno osebo. Potovanje.

V ljubezni boste precej nemirni in prav lahko se zgodi, da se boste nekateri zaljubili na delovnem mestu. S tem boste poskrbeli za dodatno vznemirjanje med sodelavci. Poskrbite, da bo vaše razmerje za nekaj časa ostalo skrivnost.

Če se podajate v nove poslovne pustolovščine ali iščete novo službo, se ne prenaglite. Projekti, ki jih prej še niste mogli izpeljati, se bodo razcveteli in vam prinesli finančne ugodnosti. Pomembno je, da si ves čas postavljate nove cilje.

Če ste v razmerju, boste z ljubljeno osebo odnos poglobili. V ljubezni se ne zatekajte k preračunljivim dejanjem in poskrbite za bolj spontano odzivanje na čustva drugih. Če se sami ne znate odločati, se zanesite na mnenje ljubljene osebe.

Vaše poslovne odločitve bodo morale biti hitre. Čutili boste, da ste pod velikim pritiskom, nadrejeni veliko pričakujejo od vas. Če se odločate za posojilo, ga boste tudi dobili in pametno izkoristili, saj boste sposobni dolgoročnega in treznega vpogleda v svoj življenjski položaj.

Pričakujte nenadejane dogodke, ki bodo poskrbeli za dinamičen in uspešen delavnik. Raje se odločajte sami. Če iščete novo službo, ne sprejmite prve ponujene priložnosti. Počakajte na boljšo. Spremljala vas bo sreča.

Nekateri si boste želeli ustvariti družino, drugi si boste zaželeli več svobode. Povezali se boste z novimi obrazi, ki bodo takoj zaslutili vaše sposobnosti in vam dali priložnost, da jih svobodno izrazite.

Če imate partnerja, boste poskrbeli za nekoliko več svežine v razmerju. Izredno romantični in darežljivi boste. Počutili se boste, kot da bi spet zaživeli, kar se bo poznalo na vaši zunanjosti. Dogodki vas bodo prisilili k temu, da boste na novo postavili temelje svoje življenjske filozofije.

Marsikaj se bo obrnilo na glavo, vendar na bolje. Uresničili boste nekaj ambicioznih idej, vendar se boste za to pripravljeni posebno potruditi. Poslovna sodelovanja bodo pomembna, prav tako sklepanje kompromisov, kar vam sicer ni pri srcu. Bogato boste nagrajeni.

Vaše ideje v službi bodo naletele na plodna tla, čeprav brez kompromisov ne bo šlo. Zlasti v poslovnih odnosih bo veliko preizkušenj in nenapovedane ovire vas bodo prisilile, da se boste morali prilagajati in sproti ocenjevati pravilnost svojih odločitev.

Potrebovali boste več časa zase, nekoliko se boste izolirali od ljubljene osebe. Neki nerazčiščen odnos se bo končno postavil na svoje mesto, s tem pa se boste znebili velikega bremena, ki ste ga dolgo nosili v sebi. Potrpežljivo čakajte na svojih pet minut.

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta