Hojs protestnike primerjal z mariborskimi proti Kanglerju, Janša spet o EU

16.10.2021 17:22
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Srečanje članov in simpatizerjev SDS Koroške regijske koordinacije na Šentanelu nad Prevaljami. (foto:)

Na Šentanelu nad Prevaljami so se danes srečali člani in simpatizeri SDS koroške regijske koordinacije. Vsakoletno srečanje ni javno, člane in simpatizerje so vabili z osebnimi vabili. Organizatorji so najeli šotor, prisotni so bili tudi nekateri poslanci državnega zbora, državnega sveta (med njimi državni svetnik in vuzeniški župan Franjo Golob), nekateri ministri, župani in podžupani ter člani izvršilnega odbora SDS.

​Regijskega srečanja se je udeležil tudi predsednik SDS Janez Janša, med zbranimi smo opazili še ministra za notranje zadeve Aleša Hojsa​, ministra brez resorja za razvoj in kohezijsko politiko​ Zvoneta Černača ter evroposlanko in podpredsednico SDS Romano Tomc.

Med drugim sta se predstavila tudi dva evidentirana kandidata za poslanca v državnem zboru, to je Staš Lodrant iz Mežiške doline in Alenka Helbl iz Dravske doline.

Na cesti Prevalje-Šentanel smo opazili tudi nekaj policijskih vozil. Po navedbah PU Celje so policisti o tem, da poteka srečanje ene od strank na območju Prevalj, obveščeni. Dogajanje spremljajo v okviru vsakodnevnega zagotavljanja javnega reda in miru ter varnosti vseh občanov na tem območju.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta