Zaklad malo drugače navdušuje, ogledate si ga lahko še jutri

plt
13.06.2023 11:00

Učenci ravenske Osnovne šole Juričevega Drejčka z gledališko predstavo izpostavljajo pomen zakladov, ki niso v materialnih dobrinah, in sposobnosti vsakega posameznika, da se izkaže na svojem področju.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Predstava Zaklad malo drugače - posnetek z nastopa učencev na Prevaljah
OŠ Juričevega Drejčka

Bližajoči se konec šolskega leta je tudi v znamenju več nastopov in zaključnih predstav, ki so jih med šolskim letom pripravljali po šolah in vrtcih, to obdobje pa je ustaljeno čas, ko se nekateri predstavijo tudi širši javnosti, ne le staršem in sorodnikom. Učenci ravenske Osnovne šole Juričevega Drejčka tako že nekaj časa navdušujejo z gledališko predstavo, ki nosi naslov Zaklad malo drugače. "Z njo smo želeli pokazati, da ljudje vse prevečkrat pozabimo, kaj so pravi zakladi. Namen predstave je tudi izpostaviti, da ima vsak otrok svoje močno področje, na katerem lahko zablesti," poudarja profesor pedagogike in slovenščine, učitelj na tej šoli Anže Pečnik. Pečnik, razrednik v kombinaciji 3. in 4. razreda, in Anica Erjavec, razredničarka v kombinaciji 5. in 6. razreda, sta mentorja predstave. Zakladi niso naše materialne dobrine, zakladi so naša dobra prijateljstva in naši dobri talenti so zapisali na povabilo na ogled predstave v Kulturni center (KC) Ravne. Predstavo, ki bo že njihova dvanajsta uprizoritev, bodo odigrali v KC Ravne jutri, v sredo, 14. junija, ob 17. uri. Odprta je za vse, vstopnine ni. Doslej so nastopali predvsem za vrtce in šole in prejeli odlične odzive, še poudarjajo na šoli. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta