Dallasovi veljaki v Ljubljani: Kaj bodo ponudili Luki Dončiću?

ŠR
09.08.2021 13:20
Lastnik franšize Mark Cuban, novi trener Jason Kidd, svetovalec in legenda kluba Dirk Nowitzki bodo slovenskemu košarkarskemu zvezdniku predstavili podrobnosti nove pogodbe
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Mark Cuban je z delegacijo iz Dallasa dopoldne pristal na brniškem letališču.
Aljoša Kravanja/24ur.com

Kaj bodo ponudili Luki Dončiću? Delegacija NBA-moštva Dallas Mavericks z lastnikom kluba Markom Cubanom na čelu je danes prispela v Slovenijo. Visoki gostje, med katerimi so tudi novi trener moštva iz Teksasa Jason Kidd, svetovalec in legenda kluba Dirk Nowitzki ter generalni direktor Nico Harrison, naj bi slovenskemu košarkarskemu zvezdniku v podpis ponudili novo pogodbo. Dopoldne so pristali na brniškem letališču, kjer jih je ujela tudi ekipa 24ur.com, zdaj pa so že v Ljubljani.

Ljubljančan je pogodbeno še vezan na Dallas, ki ga je pred tremi leti izbral kot tretjega na naboru novincev v ligi NBA, nova pogodba pa bo začela veljati v sezoni 2022/23. Če jo bo sprejel, seveda. A prav dosti razlogov, da je ne bi 22-letnik, ki je bil dvakrat izbran v idealno peterko lige NBA, na nedavnih olimpijskih igrah v Tokiu pa s Slovenijo osvojil četrto mesto, prav dosti razlogov, da je ne bi, nima. Po poročanju ameriških medijev mu bo nova pogodba v petih letih prinesla 207 milijonov dolarjev (175 milijonov evrov).

Veljaki NBA-franšize iz Teksasa bodo Luki Dončiću predstavili podrobnosti nove pogodbe.
Aljoša Kravanja/24ur.com

Danes bodo Cuban in ekipa Dončiću predstavili podrobnosti pogodbe, podpis pa naj bi se zgodil jutri. "Evropska turneja" veljakov Dallasa se s tem še ne bo končala. Iz Slovenije bodo odleteli v Latvijo, kjer bodo obiskali drugega zvezdnika ekipe, Kristapsa Porzingisa.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta