Avstrija: Moška sta se pri rdeči luči zmerjala in nadaljevala na avtobusni postaji, nato je Slovenec izvlekel pištolo

STA, A.L.
25.02.2024 16:16

Napadalec je s kraja dogodka pobegnil v vozilu še s tremi sopotniki, ki pa jih je policija po obsežni iskalni akciji izsledila.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Do nesoglasij med 26-letnim in 20-letnim voznikom je prišlo v kraju Pasching v okrožju Linz-Land.
Profimedia

Med voznikoma pri avstrijskem Linzu je v petek zvečer prišlo do vroče krvi, pri čemer je eden od njiju, po poročanju avstrijske policije gre za Slovenca, izvlekel pištolo ter z njo drugega udaril po glavi in mu pri tem prizadejal poškodbe. Policija je storilca, ki je skupaj s sopotniki pobegnil s kraja dogodka, kasneje izsledila.

Do nesoglasij med 26-letnim in 20-letnim voznikom je prišlo v kraju Pasching v okrožju Linz-Land, pri čemer sta se moška pri rdeči luči sprva zmerjala, nato pa sta se odločila zadevo razčistiti na avtobusni postaji.

Po podatkih deželne policije je 20-letni slovenski državljan, ki je imel pri sebi pištolo, z njo nasprotnika udaril po glavi. 26-letnik je pri tem utrpel poškodbe glave. Kasneje se je sicer izkazalo, da je šlo za orožje s slepimi naboji, poroča avstrijska tiskovna agencija APA.

Napadalec je s kraja dogodka pobegnil v vozilu še s tremi sopotniki, ki pa jih je policija po obsežni iskalni akciji izsledila. Proti četverici je policija vložila prijavo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta