Dva dni od padca Slovenca z vodnega skuterja v morje pri Vrsarju: Vsako leto je prišel, ni bil začetnik, ni vozil hitro

27.07.2019 10:31

Južni veter in prihajajoča nevihta sta včeraj popoldne prekinila iskanje 47-letnika.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Vrsar 
Tit Košir

Južni veter in prihajajoča nevihta sta včeraj popoldne prekinila iskanje od četrtka, ko je pri Vrsarju padel z vodnega skuterja v morje, pogrešanega 47-letnega Slovenca, po podatkih hrvaških medijev Ljubljančana, ki že desetletja letuje blizu Vrsarja. Po pripovedovanju prič, prijateljev že več let vozi tudi vodni skuter, ne divja, ko je na vodi, in je v odlični telesni formi. 
Kaj je torej šlo narobe v četrtek, ko je na tako imenovanem ufo balonu za seboj vlekel še enega otroka; njegov mladoletni sin je bil z njim na skuterju, oba otroka sta nepoškodovana, a v šoku. Pogrešani naj bi bil udaril v krmilo vodnega skuterja, ko se je pred njim znenada dvignil val, povzročen verjetno od nizozemskega gliserja, ki je vozil spredaj. Tedaj naj bi bil pogrešani Slovenec padel v morje. Domneva policije, ki pa ne bo potrjena, dokler ga ne najdejo, je, piše hrvaški web novičarski portal 24sata, da se je Slovencu pri padcu ustavilo srce. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta