(FOTO) Huda prometna nesreča v občini Moravske Toplice: 25-letnik zapeljal na nasproti pas, trčil v mladoletnika, ki je umrl

A.L., STA
24.04.2021 07:59
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pgd Murska Sobota

V petek ob 21.50 se je na regionalni cesti izven naselja Selo v občini Moravske Toplice zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 17-letni voznik mopeda, so sporočili iz Generalne policijske uprave.

Pgd Murska Sobota

25-letni voznik osebnega avtomobila je vozil po regionalni cesti iz smeri Fokovcev proti Prosenjakovcem. V levem ovinku je zapeljal na nasprotno smerno vozišče, kjer se je nasproti pripeljal 17-letni voznik mopeda. Voznik osebnega avtomobila je z vozilom trčil v voznika mopeda, katerega je odbilo izven vozišča in je obležal na njivi. Zaradi hudih poškodb je voznik mopeda na kraju nesreče umrl. Policisti Postaje prometne policije Murska Sobota okoliščine nesreče še preiskujejo.

S PU Murska Sobota so kasneje sporočili, da voznik mopeda po prvih podatkih med vožnjo ni uporabljal zaščitne motoristične čelade in je vozil neregistriran moped. Povzročitelj prometne nesreče je vozil osebni avtomobil pod vplivom alkohola.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta