(FOTO) Smrtna nesreča na cesti Ptuj-Trnovska vas: V čelnem trčenju se je tovorno vozilo prevrnilo na bok

ČK
19.03.2021 15:26
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Kraj tragične nesreče.
PU Maribor

Danes ob 10.29 so bili policisti obveščeni, da se je na regionalni cesti Ptuj – Trnovska vas pri naselju Ločič zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena osebno in tovorno vozilo. Ker je bil voznik avtomobila ukleščen v vozilu, so na kraj zraven policistov in reševalcev poslali tudi gasilce. Ti so voznika s tehničnim posegom rešili iz vozila.

Policisti so ugotovili, da je skoraj 60-letni voznik osebnega avtomobila vozil iz smeri Ptuja proti Trnovski vasi. V izteku desnega preglednega ovinka je nenadoma zapeljal v levo na nasprotno smerno vozišče, po katerem mu je nasproti pravilno pripeljal 47-letni voznik tovornega vozila. Vozili sta čelno trčili, nakar se je tovorno vozilo prevrnilo na bok. Voznika sta bila v vozilih sama.

Voznik osebnega avtomobila se je v prometni nesreči tako hudo poškodoval, da je na kraju nesreče umrl, voznika tovornega vozila pa so z reševalnim vozilom prepeljali v ptujsko bolnišnico. Tam so ugotovili, da ima lahke telesne poškodbe.

Policisti vzrok, zakaj je voznik osebnega avtomobil nenadoma zavil v levo, še preiskujejo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta