(FOTO) Srbija: Policija zasegla lamborghinija sinu predsednikovega botra

M.R.
28.03.2023 09:27

Srbska policija je včeraj zasegla oranžnega lamborghinija sinu prijatelja predsednika Aleksandra Vučića.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Zaseg lamborghinija Urošu Paniću
Instagram/MUP Srbije

Fotografije zasega luksuznega športnega avtomobila je na spletu objavilo kar notranje ministrstvo, ki je pripisalo: "Za bahate, brezobzirne in nasilne voznike ni prostora na ulicah. Ministrstvo za notranje zadeve deluje zakonito, odločno in dosledno v boju proti vsem vrstam ogrožanja varnosti državljanov." 

Srbski časnik Blic na spletni strani poroča, da gre za vozilo, ki je v lasti Uroša Panića, ki naj bi imel v svoji kartoteki kar 84 prekrškov. Panić je pogosto posnetke divjanja po cestah na družbenih omrežjih objavljal kar sam, policija pa ga je zdaj ovadila na pristojnem sodišču.

 

Pred dnevi pa je objavil tudi posnetek, na katerem grozi policistom in jih žali. "Naj pridejo s prijatelji in me preganjajo ... Naj pridejo, da jim pokažem, kdo je beograjski fantom," je dejal Panić. Moški, ki sedi poleg njega, pa ugotavlja, da jih je vse "zj...". "Kaj boste vi z vašimi škodami? Kaj lahko naredite?" se sliši na posnetku, nato pa Panić pritisne na plin.

Uroš Panić je sin Petra Panića, ki je sicer boter srbskega predsednika Aleksandra Vučića.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta