(FOTO) V Dravski dolini pogrešan češki državljan: Je kdo videl starejšega moškega v modri kolesarski majici?

Va
06.07.2023 11:17

Nazadnje so 72-letnika videli v tako imenovani Šturmovi grabi iz smeri Fale proti Dravogradu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je simbolična. 
Andrej Petelinšek

Mariborski operativno-komunikacijski center je bil včeraj ob 13:21 obveščen, da je pogrešan 72-letni kolesar, državljan Češke. 

Vladimir Johanides
PU Maribor

 Nazadnje so ga videli v tako imenovani Šturmovi grabi iz smeri Fale proti Dravogradu. Oblečeno je imel modro kolesarsko majico.

Policija je takoj sprožila intenzivno iskanje in ga nadaljuje tudi danes. 

"Neznano  kam je odšel Vladimir Johanides, državljan Češke, star 72 let, ki je kolesaril na relaciji Zreče - Maribor. Opažen je bil včeraj, 5. julija, okrog 15. ure, v t. i. Šturmovi grabi, ko se je peljal na relaciji Fala - Dravograd. Pogrešani je visok okrog 180 centimetrov in je plešast. Vozi se s kolesom znamke Superior, črne barve, oblečen je v kolesarsko opremo  - modra športna majica, na ramenih ima nahrbtnik, v katerem je črna vetrovka. Vse, ki bi pogrešano osebo opazili ali karkoli vedeli o njenem izginotju, prosimo, da o tem obvestijo najbljižjo policijsko postajo ali pokličejo na telefonsko številko policije 113 oz. na anonimni telefon Policije 080-1200," so še sporočili s policije. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta