(FOTO) V Izoli naj bi bili otroci do smrti pretepli mačko

Primorske novice, Va
23.09.2024 07:57

Mačjega mladiča naj bi bil sicer najprej zbil avtomobil, a je trk preživel.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Na družbenem omrežju Facebook je med vikendom zaokrožila vest, da naj bi bilo nekaj otrok s palicami do smrti preteplo mačjega mladiča. Dogajanje naj bi bila opazila mimoidoča, ki je na pomoč poklicala sosede.

Kot občanka iz primorskega društva za pomoč mačkam navaja v objavi, naj bi se bili ob posredovanju mimoidočih otroci razbežali. Mladička so sosedje odpeljali na veterino, a žal noči ni preživel.

Mačjega mladiča naj bi bil sicer najprej zbil avtomobil, a je trk preživel. Kasneje pa so otroci žival "zatolkli do konca", v objavi navaja občanka, ki je podala prijavo na policijo. "Zdaj imamo že vse podatke o starših teh otrok, z njihove strani padajo tudi grožnje, kakopak. Pravijo, da otroci niso naredili nič razen pač tolkli po mački," je zgrožena še objavila.  

Nad poškodovano mačko naj bi se bili mladoletniki, stari okoli 10, 12 let, znašali kar dva dni. Na koncu ji ni bilo več pomoči.   

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta