Malo prej je še govoril s soprogo: Kje je mladi Beograjčan? V razbitem avtomobilu našli le njegov mobitel in denar

Va
01.09.2024 13:11

Od prejšnje sobote pogrešajo 26-letnika.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
EPA

Iz Beograda se je Luka Vuksanović odpravil k prijatelju v Mladenovac. Na izvozu za Sopot je udaril v robnik, tu pa se začnejo vprašanja. Priče trdijo, da so na kraj nesreče, ki se je zgodila okoli 22. ure, prvi pritekli gostje iz bližnje restavracije hitre prehrane, in to v zgolj 40 sekundah. Toda mladega Beograjčana na kraju prometne nesreče ni bilo. V avtomobilu, na sprednji strani popolnoma uničenem, so našli le njegov mobitel in denar. Moški naj bi bil še govoril s soprogo po telefonu, kmalu po cestninski postaji pa se je zaletel v robnik. 

"To je popolnoma nelogično. Če je nekdo prišel na kraj nesreče samo 40 sekund pozneje, kako je mogoče, da ga ni nihče videl?" srbski Telegraf navaja besede njegove družine, ki si prav tako ne zna razložiti, da po takšnem trčenju ne bi videli sledov krvi. Zatrjujejo, da je Luka zanesljiv voznik. Tudi se ni nikoli zgodilo, da ga ne bi bilo in se ne bi nič javljal družini in prijateljem. 

Nesreča se je sicer zgodila na težko dostopnem terenu, v bližini so kanali in vodnjaki - slednje je po besedah družine pogrešanega policija preiskala in ni našla ničesar. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta