Nova Gorica: Nad železniškim predorom našli moško truplo, ob njem je bilo kolo Nakamura. Policija preiskuje dogodek

A.L.
11.01.2022 11:53
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Danes zjutraj so policiste obvestili o najdbi trupla neznanega moškega nad železniškim predorom tik ob državni meji na območju Nove Gorice. Poleg pokojnega je bilo tudi kolo znamke Nakamura. Takoj po prejetem obvestilu so na kraj napotili policiste in kriminaliste, ki so kraj dogodka zavarovali in izvedli prve nujne preiskovalne ukrepe.

Poleg kriminalistov in policistov z območja PU Nova Gorica sta se ogleda kraja udeležili tudi preiskovalna sodnica okrožnega sodišča in okrožna državna tožilka v Novi Gorici. Preiskovalna sodnica je odredila sodno obdukcijo, ki jo bodo opravili na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani, da bi ugotovili natančen vzrok smrti pokojnega.   

Njegova identiteta trenutno še ni ugotovljena. Sočasno so o najdbi trupla obvestili tudi italijanske varnostne organe, ki pri preiskavi sodelujejo skupaj s slovensko policijo. Drugih podrobnosti v tem trenutku zaradi interesa kriminalistične preiskave in izvajanja dodatnih preiskovalnih dejanj, da bi ugotovili vsa pomembna dejstva okoliščin najdbe trupla, širši javnosti ne morejo posredovati.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta