Oseba umrla po zdrsu na gozdni poti

STA, A.L.
23.09.2024 18:46

Kljub hitremu posredovanju reševalnih služb je oseba preminula na kraju dogodka, so še sporočili z uprave za zaščito in reševanje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Danes zjutraj je na gozdni poti v Mengšu nenadno obolela oseba padla in si poškodovala glavo. Ker oseba ni kazala znakov življenja, so kamniški gorski reševalci in gasilci PGD Loka pri Mengšu do prihoda reševalcev nudili prvo pomoč z oživljanjem. Kljub hitri pomoči reševalnih služb je oseba umrla, so sporočili z uprave za zaščito in reševanje.

Danes okrog 9. ure zjutraj je na težko dostopni poti v gozdu pod vrhom Debelega hriba v občini Mengeš, nenadno obolela oseba padla, si poškodovala glavo in ni več kazala znakov življenja. Gorski reševalci Gorske reševalne službe (GRS) Kamnik in gasilci Prostovoljnega gasilskega društva (PGD) Loka pri Mengšu so osebi s temeljni postopki oživljanja nudili prvo pomoč do prihoda reševalcev nujne medicinske pomoči.

Kljub hitremu posredovanju reševalnih služb je oseba preminula na kraju dogodka, so še sporočili z uprave za zaščito in reševanje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta