Osumljeni za smrt male Danke Ilić obrnil zgodbo: Deklice usodnega dne ni videl, ni je strpal v avto, zadavil in odvrgel

Va
11.07.2024 14:40

Dejan Dragijević je prek svoje obrambe zahteval, da ga ponovno zaslišijo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Danka Ilić 
MUP Srbije

Tako kot Srđan Janković junija - potem ko se je najprej branil z molkom - zdaj tudi Dejan Dragijević zanika, da bi imel karkoli z marčnim izginotjem in, kot sumi tožilstvo, ubojem dveletne Danke Ilić iz okolice Bora v Srbiji.

Na današnjem zaslišanju na višjem javnem tožilstvu v Zaječarju je po informacijah Dnevnika.hr osumljenec, ki je na začetku vse priznal - vse zanikal. Deklice usodnega dne, ko je bil s sodelavcem v Banjskem Polju na terenu s službenim avtom, naj ne bi bil niti videl. Trdi, da je - po domnevnem trčenju v otroka in ko naj bi bila Danka še živa - ni strpal v avto in jo nato zadavil ter s kolegom, ki je vozil, odvrgel na deponijo odpadkov.

Eden od osumljenih za uboj 2-letne Danke Ilić trdi, da je policija njegovo priznanje izsilila

Na prvem pričanju je Dragijević kot eden od dveh osumljenih srhljivi zločin priznal in ga tudi podrobno opisal. Ni pa povedal, kje je truplo nesrečne deklice.

Policija je v dneh in tednih po izginotju večkrat prečesala širše območje, da bi našla kakšno sled za izginulo deklico. Do zdaj je bilo vse brez uspeha.   
Instagram/MUP Srbije
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta