Kje je truplo 2-letne Danke, ve samo en človek. Za koga gre?

A.L.
09.05.2024 10:24

Iz zunanjosti in notranjosti vozila so do zdaj vzeli 500 različnih vzorcev in dokazov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Danka Ilić.
Mup Srbije

Včeraj so srbski portali objavili informacijo, da na nobenem od zaseženih predmetov v preiskavi izginotja dveletne Danke Ilić niso našli njenih bioloških sledi.

Njenega trupla medtem še vedno niso našli. Blic danes piše, da obstaja le en človek, ki ve, kje je. Po njihovih informacijah gre za Rada Dragijevića, očeta Dejana Dragijevića, ki je priznal, da je ubil deklico. Vir je za Blic povedal, da gre za zelo zvitega človeka. "Kmalu po aretaciji je zamenjal odvetnika in zdi se, da misli samo na svojo obrambo. Zato se sumi, da je on ključ do najdbe trupla."

Srbski mediji medtem poročajo tudi, da v notranjosti vozila moških, ki sta odgovorna za njeno smrt, preiskovalci niso našli nobenih sledi Dankinega DNK. Iz zunanjosti in notranjosti vozila so do zdaj vzeli 500 različnih vzorcev in dokazov.

Dveletna Danka Ilić, katere izginotje je bilo prijavljeno 26. marca, je bila žrtev zločina. Spomnimo, večdnevno iskanje deklice se je končalo s priznanjem dvojice, da sta jo najprej zbila z avtomobilom, nato pa jo naložila v avto in njeno truplo odvrgla na divjem odlagališču. Policija sumi tudi, da je eden od osumljencev njeno truplo kasneje prestavil na drugo lokacijo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta