Policijske blokade na slovenski Obali: Ponoči moška oropala igralnico v Ankaranu

M.R.
26.08.2024 10:50

V Ankaranu sta dva moška danes malo pred 3. uro oropala tamkajšnjo igralnico, so sporočili s koprske policijske uprave.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Policija je postavila nadzorne točke po Obali
Robert Balen

Moška sta zagrozila zaposlenim in ukradla gotovino ter osebne predmete enega od zaposlenih, nato pa sta pobegnila. Policija je bila o ropu obveščena ob 2.59 in je takoj na kraj poslala več patrulj, ki so postavile tudi blokadne točke. 

Policisti v ožji in širši okolici iščejo sledi za storilcema. Stara sta približno 30 let, suhe postave in sta visoka med 180 in 185 centimetrov. Eden je bil oblečen v bel pulover s kapuco in rdečim napisom na sprednji strani. Oblečene je imel tudi temne jeans hlače in obute temne čevlje. Na obrazu je nosil kirurško masko. 

Drugi je bil oblečen v moder pulover s kapuco, ki jo je imel tesno poveznjeno prek obraza. Na levi rami je imel odtenek rdeče barve, na desni strani pa je bil pulover bele barve. Nosil je bermuda jeans hlače, ki so bile na sprednji strani v predelu stegna strgane. Tudi on je imel črna obuvala. 

Policija vse, ki bi karkoli vedeli o kaznivem dejanju ali storilcih, prosi, naj to sporočijo na telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta