Prehiteval kolono, čelno trčil v nasproti vozeči avtomobil in povzročil smrtno prometno nesrečo

A.L.
13.07.2024 18:19

Iz izolske bolnišnice so policisti dobili obvestilo, da je povzročitelj huje poškodovan.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Okoli 13. ure so bili koprski policisti obveščeni o hujši prometni nesreči pri Kubedu. Na kraju so policisti ugotovili, da je 61-letni voznik z območja Kopra z osebnim avtomobilom peljal od Mostičja proti Kubedu. Pri prehitevanju kolone vozil je čelno trčil v nasproti vozeči avtomobil, ki ga je peljal 66-letni državljan Avstrije. V vozilu sta bili tudi sopotnici, stari 46 in 14 let, obe sta avstrijski državljanki.

Avstrijskega državljana je po trčenju odbilo preko ograje, izven cestišča. Gasilci so ga izvlekli iz vozila, zdravnik je zanj potrdil smrt in odredil sodno obdukcijo. Za povzročitelja je bil odrejen strokovni pregled.

Iz izolske bolnišnice so policisti dobili obvestilo, da je povzročitelj huje poškodovan, prav tako tudi 46-letna sopotnica, 14-letnica pa lažje. V vozilu državljanov Avstrije je bil še pes, ki so ga predali osebju iz zavetišča.

Cesta je bila znova odprta ob 17.40, še vedno pa čakajo na avto-vleko za dvig vozila.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta