Primer pogrešanega Mateja Periša: Njegovi prijatelji so zaradi strahu naredili katastrofalno napako

A.L.
14.03.2022 10:58

Razlog za tako pozen odziv naj bi bilo dejstvo, da so uživali prepovedane substance in so želeli biti trezni ob klicu na policijo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Kmalu bodo minili trije meseci, odkar je iz beograjskega kluba Gotik neznano kam izginil 27-letni Splitčan Matej Periš. V tednih po izginotju so se pojavila številna ugibanja, lažne informacije, namigi znancev, kje bi lahko bil, a se do zdaj noben podatek ni izkazal za resničnega, policija pa se je znašla v slepi ulici.

Viri v srbski policiji, ki so blizu preiskovalcem, zdaj predvidevajo, da so Matejevi prijatelji zaradi strahu naredili katastrofalno napako, piše Kurir. Pravijo, da so več kot 12 ur čakali s prijavo, da pogrešajo prijatelja. Razlog za tako pozen klic naj bi bilo dejstvo, da so uživali prepovedane substance in so želeli biti trezni ob klicu na policijo. Zaradi pozne prijave pogrešanega Periša je bila tako otežena tudi preiskava.

Blažo Marković, predsednik sindikata policije, medtem meni, da se Matej ne nahaja v vodi in da je živ. Omenja tudi možnost, da je nekje zaprt. Marković je namreč prepričan, da bi se Matejevo truplo, če bi se zares utopil, moralo že pojaviti na površju vode in bi ga tako našli.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta