Roparja, ki sta v Kranju pretepla in poškodovala občana, pristala v priporu

STA, Va
06.07.2022 11:01

Enega osumljenca so v hitri intervenciji prijeli policisti, drugega, ki se je skrival, je izsledil vodnik s policijskim psom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Policija

Kranjski policisti so v nedeljo zvečer obravnavali rop, v katerem sta dva storilca pristopila k odraslemu občanu, ga pretepla in s tem lažje poškodovala ter mu vzela manj vredno elektronsko ročno uro. Policisti so osumljenca prijeli in ju v torek privedli k preiskovalnemu sodniku, ta pa je za oba odredil pripor, so sporočili s Policijske uprave Kranj.

Osumljenca sta po dejanju pobegnila. Enega osumljenca so v hitri intervenciji prijeli policisti, drugega, ki se je skrival, pa je izsledil vodnik s policijskim psom.

V Kranju letos ostaja nepreiskan še rop iz januarja, ko je neznani storilec pozno popoldan v bližini glavne avtobusne postaje stopil za starejšega občana, ga zbil na tla in mu ukradel torbico. Oškodovanec je bil pri tem lažje poškodovan.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta