Skrivnostna najdba trupel pod klifom pri Strunjanu: Kaj je doslej uspelo ugotoviti preiskovalcem?

M.R.
22.03.2022 10:09

V javnost prihajajo nove podrobnosti sobotne najdbe trupel na obali pri Strunjanu. Primorske novice poročajo, da na bi bila pokojnika stara okoli 40 let.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Trupli naj bi našli na obali med Izolo in Strunjanom
Profimedia

Sprehajalci so namreč v soboto okoli 8.30 ob klifu pri Belih skalah med Izolo in Strunjanom našli žensko truplo, nekaj manj kot tri ure pozneje pa še moško. Na kraju so bili policisti, reševalci in gasilci. 

Identiteti obeh pokojnikov še nista znani. Policija pa po neuradnih informacijah, ki jih navajajo Primorske novice, tudi nima informacije o tem, da bi pri nas ali na Hrvaškem in v Italiji pogrešali žensko in moškega.

Ženska naj bi bila po ocenah stara med 35 in 40 let, moški pa med 40 in 45 let. Zdravnica naj bi ocenila, da sta bili trupli v vodi med 12 in 24 ur, saj sta bili že v slabem stanju. Tako obstaja verjetnost, da sta oba umrla že v petek zvečer. 

Uradno je potrjeno, da sta umrla zaradi utopitve, je pa bila odrejena tudi sanitarna obdukcija. Ker na morju niso našli nobenega čolna, naj bi preiskovalci sklepali, da sta do morja prišla s kopnega.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta