Skrivnostno: Na polju koruze našli trupli moških, DNK analiza ni dala nobenih rezultatov

M.R.
18.09.2024 13:45

Policisti se še naprej vrtijo v začaranem krogu pri ugotavljanju identitete dveh moških, ki so ju našli na polju koruze v zahodni Nemčiji.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Policija državljane prosi za pomoč.
EPA

Državljane so policisti pozvali, da jim pomagajo pri identifikaciji trupel dveh moških, ki so ju pred več kot enim tednom našli na območju Münstra. DNK analiza za sedaj ni dala nobenih rezultatov, saj ju niso našli v nacionalni bazi, prav tako tudi ne v mednarodni. Za sedaj tudi ni znano, kako sta moška umrla, kdo bi ju lahko ubil, sumijo pa, da bi lahko bila zastrupljena. 

Na policiji pravijo, da sta bila vpadljivega videza, stara med 25 in 35 let. Eden je bil visok približno dva metra, tehtal je okoli sto kilogramov in je bil mišičast. 

Drugi je bil visok 190 centimetrov, težak 90 kilogramov in tudi on je bil mišičast in tetoviran. Policija je sporočila, da je imel na trebuhu tetoviran napis "Good Fella", kar bi lahko nakazovalo na povezavo z mafijo. Poleg tega je imel vtetovirano tudi številko "1312", kar bi lahko bila kratica za "ACAB". Lahko bi šlo za angleško kratico "All cops are bastards", kar pomeni "Vsi policisti so barabe".

Tetovaža ne enem izmed najdenih trupel v Nemčiji
Nemška Policija

Moški je imel na hrbtu tudi tetovažo pravoslavnega križa in žensko glavo, ki jo je nemška policija objavila. 

Trupli je 8. septembra našel sprehajalec, ko je njegov pes izkopal škorenj na robu koruznega polja. Policija zdaj preiskuje tudi krvavi pramen las, ki so ga opazili šele dva dni po tem, ko so odkrili trupli.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta