Tragična prometna nesreča: 41-letnica trčila v nasproti vozeče vozilo in umrla, poškodovana tudi otroka

A.L.
22.05.2024 08:25

Otroka so odpeljali v UKC Ljubljana, življenje huje poškodovanega otroka pa po zadnjih podatkih ni več ogroženo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.
Andrej Petelinšek

Včeraj popoldne se je na glavni cesti med Spodnjim Logom in Bregom pri Litiji zgodila prometna nesreča, v kateri je umrla 41-letna voznica osebnega avtomobila.

Po do sedaj znanih podatkih je vozila po glavni cesti iz smeri Spodnjega Loga proti Bregu pri Litiji. V desnem nepreglednem ovinku je iz neznanega razloga z vozilom zapeljala v desno na bankino, trčila v varnostno ograjo, nato pa zavila levo na nasprotno smerno vozišče, kjer je trčila v osebni avtomobil, ki ga je naproti pripeljal 50-letni voznik. Voznica je bila pri tem tako hudo poškodovana, da je na kraju nesreče umrla. Prav tako sta bila, eden huje in drugi lažje, poškodovana otroka v vozilu.

Otroka so odpeljali v UKC Ljubljana, življenje huje poškodovanega otroka pa po zadnjih podatkih ni več ogroženo. Policisti so opravili ogled in nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah dogodka. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta