(FOTO) Huda prometna nesreča na viaduktu Črni Kal: Voznik kombija trčil v polpriklopnik

Sijan Pretnar
10.04.2024 06:56

Na viaduktu Črni Kal, v smeri proti Ljubljani, se je včeraj nekaj po 17. uri, zgodila huda prometna nesreča, v kateri so bila udeležena štiri vozila, tovornjak s polpriklopnikom, kombi in dva osebna avtomobila.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Na viaduktu Črni Kal, v smeri proti Ljubljani, se je včeraj okoli 17.20 zgodila prometna nesreča, v kateri so bila udeležena štiri vozila, tovornjak, kombi in dva avtomobila.
GB Koper

41-letni voznik kombija iz okolice Materije je bil lažje poškodovan in so ga z reševalnim vozilom odpeljali v izolsko bolnišnico. 61-letni voznik tovornjaka s polpriklopnikom z območja Murske Sobote se je zaradi okvare na vozilu ustavil med odstavnim in voznim pasom. Za njim je pripeljal 41-letni voznik kombija in trčil v polpriklopnik. Dele kombija je dvignilo v zrak in so padli na avto, ki ga je vozil 56-letni voznik iz Srbije. Voznika kombija je nato odneslo še v avtomobil 53-letnega voznika iz Avstrije.

Zaradi lažjih poškodb so voznika kombija odpeljali v splošno bolnišnico Izola. Policija pa mu bo izdala plačilni nalog zaradi neprilagojene hitrosti. 

Avtocesta je bila zaradi prometne nesreče in odstranjevanja posledic med priključkoma Črni Kal in Kastelec v smeri proti Ljubljani zaprta do nekaj minut čez 22. uro. Na kraju nesreče so bili policisti, gasilci koprske gasilske brigade, reševalci in delavci Darsa.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta