Umora 2-letnice osumljena mama in očim

A.L., STA
22.02.2023 09:30

Kako je otrok umrl, bo pokazala obdukcija.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Tuji mediji poročajo o 2-letni deklici, ki je zaradi hudih poškodb umrla v bolnišnici v srbskem Zaječarju, kamor so jo pripeljali v torek. Policija je pridržala 23-letno mamo in 25-letnega očima. Moškega sumijo kaznivega dejanja nasilja v družini s smrtnim izidom, žensko pa zanemarjanja mladoletnega otroka. Radio Magnum je objavil neuradne informacije, da naj bi bil nesrečni otrok pretepen. Domnevno naj bi se mati oglasila v zdravstvenem domu v Zaječarju, kjer po več poskusih oživljanja deklice niso uspeli rešiti.

Smrt deklice je danes potrdila tudi srbska policija. "M. N. sumimo, da je včeraj v najetem stanovanju v Zaječarju po glavi in telesu večkrat udaril dveletno hčerko svoje zunajzakonske partnerice in jo težko poškodoval. Otroka so prepeljali v zdravstveni dom v Zaječarju, kjer je nato umrl," so sporočili. Sumijo tudi, da je mama deklice vedela, da je njen zunajzakonski partner v preteklosti tepel deklico, a tega ni prijavila policiji.

Kako je otrok umrl, bo pokazala obdukcija. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta