V hudi prometni nesreči zaradi neprilagojene hitrosti umrl 23-letnik

A.L.
18.01.2022 18:40

Na cesti med Hotičem in Litijo se je nekaj po 12. uri zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 23-letni voznik osebnega vozila. Po do sedaj znanih podatkih je do prometne nesreče prišlo zaradi neprilagojene hitrosti, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Voznik, ki je vozil v smeri Litije, je pri Zgornjem Logu zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal desno in trčil v robnik, nato pa še v odbojno ograjo. Po trčenju je vozilo odbilo nazaj na vozišče, kjer je na nasprotni strani ceste ponovno trčilo v odbojno ograjo, nato pa na nasprotni strani ceste v kombi voznika, ki je pravilno vozil v smeri Hotiča, ter nato še v podporni zid železniške proge.

23-letnik se je v nesreči tako hudo poškodoval, da je na kraju nesreče umrl. Udeleženi 38-letni voznik kombija je bil lažje poškodovan. Policisti so opravili ogled, o vseh ugotovitvah in okoliščinah nesreče pa bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta