(VIDEO) Med policijsko uro na Fužinah metali predmete na policijsko vozilo

M.R.
21.10.2020 14:38

Z ljubljanske policijske uprave so danes sporočili, da je sinoči okoli 21.30, ko je bila policijska ura že v veljavi in je bilo gibanje na prostem prepovedano, večja skupina oseb napadla policista.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je simbolična
Robert Balen

Policist je namreč želel izvesti postopek, a je, ker je bilo na kraju več oseb, zaradi izvedbe postopka operativno komunikacijski center zaprosil za pomoč dodatnih patrulj. Še preden pa so okrepitve prišle na kraj, je nekaj posameznikov v policijsko vozilo pričelo metati predmete, policist pa se je zato z vozilom umaknil. 

Pri tem ni bil poškodovan, prav tako ni bilo poškodovano vozilo, še sporoča policija. Po tem dogodku so se osebe razbežale, njihove identitete pa niso ugotovili. 

O dogodku policisti še zbirajo obvestila, v primeru, da bodo podani elementi kaznivega dejanja, pa bodo o ugotovitvah obvestili pristojno tožilstvo ali izvedli ustrezne prekrškovne postopke.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta