Znano je, zakaj je moški, pri katerem so našli žensko truplo, gol s sekiro udarjal po sosedovem avtomobilu

M.R.
13.06.2024 19:14

Hrvaška policija je danes ob 14.25 dobila prijavo o moškem, ki na območju Susedgrada pri Zagrebu hodi po ulici povsem gol in s sekiro udarja po avtomobilu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Policija je moškega odpeljala na policijsko postajo
Profimedia

Moški se je nato napotil proti svojemu domu, kjer so ga čakali policisti in ga prijeli ter odpeljali na policijsko postajo. V hiši so našli truplo, po prvih podatkih pa naj bi šlo za starejšo družinsko članico. 

V tem trenutku zaradi stanja, v katerem je najdeno truplo, ni mogoče potrditi vzroka smrti, saj od smrti preteklo že dalj časa. Tako policija še ne ve, ali je bila ženska ubita, ali pa je umrla naravne smrti. 

Moški pod nadzorom policije

Šele, ko bo znan vzrok smrti, bo policija lahko javnosti sporočila, česa je moški osumljen. Scenarij, da je umrla naravne smrti in da je moški njeno truplo imel doma, ob tem pa ni prijavil smrti, ni izključen. Moški je pod policijskim nadzorom.

Kaj so videli sosedi?

Hrvaška Nova TV je danes zvečer poročala, da je moški vstopil na tuje dvorišče in s sekiro razbil okno na vozilu, potem pa še na hiši. Policijo so poklicali ljudje, ki so bili v hiši. Sosedje so za televizijo povedali, da je bil moški sicer miren in nikoli ni povzročal težav. Se jim je pa zdelo sumljivo, da več kot dve leti niso videli njegove matere. Opisali so tudi današnje dogodke, kot so jih videli sami. "Videla sem, da je bil gol in da je imel sekiro. Odpravil se je k sosedu in ga obtožil, da je on izklopil elektriko," je povedala soseda. "Prišel je s sekiro in udaril po oknu na avtomobilu, in po steklu na hiši. Morda je želel koga poškodovati, a do zdaj nikoli ni bil agresiven. Pred dvema letoma se je umaknil pred ostalimi. Ne vemo, kaj se je zgodilo, šokirani smo," pa je dodal sosed. 

Po neuradnih podatkih naj bi se moški agresivno vedel, ker so pred tem prišli delavci Elektra, ki so mu želeli izklopiti elektriko. To naj bi ga zmotilo in naj bi krivdo pripisal sosedom.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta