Oaza sprostitve in navdiha v objemu narave

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
05.06.2024 14:27

Vonj po cvetju, zeliščih in sladkih sadežih vabi v objem narave, kjer se ustvarjajo zelene oaze za vse generacije.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Naročnika

Vrt predstavlja zatočišče za dušo, kjer se lahko sprostimo, umirimo in pustimo domišljiji prosto pot. Lepo urejen vrt osrečuje in je navdih za druženje ter sprostitev.

Bosi po travi

Dotik narave vzbudi čute in prinese občutek povezanosti. Hoja po mehki in negovani trati je terapevtska izkušnja. Za ohranjanje lepe in zdrave trate je potrebna redna nega, ki vključuje redno košnjo in zalivanje.

Zalivanje je najbolje opraviti zgodaj zjutraj ali pozno zvečer, ko je zemlja ohlajena in se voda bolje vpija.

GARDENA Zalivalni računalnik Bluetooth® omogoča udobno in enostavno zalivanje tudi ko vas ni doma. S pametnim telefonom lahko preprosto upravljate namakalni sistem in poskrbite za optimalno vlažnost trate. Za zalivanje večjih površin je primeren GARDENA Pravokotni zalivalnik AquaZoom L, ki omogoča učinkovito in enakomerno namakanje brez luž. Idealno za travne površine do 350 m². Trdno stoji na tleh, priročni drsniki pa omogočajo nastavitve za zalivanje želenega območja. AquaZoom L je odporen na zmrzal in UV, vodni kamen pa odstranite z mehkih šob kar s prsti.

Arhiv Naročnika

Sprostitev v zelenju

Tudi rastline v posodah potrebujejo tekom vročih dni posebno nego. Hitro se izsušijo, zato je potrebno skrbno nadzorovati vlažnost zemlje. Pretirano zalivanje lahko povzroči gnitje korenin, zato je pomembno, da poskrbimo za ustrezno drenažo.

GARDENA Classic večnamenska pršilka ponuja tri različne načine pršenja (mehka prha, peneči curek in močan curek), s katerimi lahko nežno zalivate rastline na balkonu ali terasi, ter opravite manjša opravila okoli hiše.

GARDENA Classic večnamenska pršilka s finim pršenjem bo poskrbela za nežno oskrbo rastlin na balkonu ali terasi.
Arhiv Naročnika

Vrt potrebuje premišljeno zasnovo in redno vzdrževanje. Aplikacija GARDENA myGarden je brezplačno orodje, ki vam omogoča enostavno načrtovanje vrta, razporeditev gredic, rastlin, dreves in vrtnega pohištva. Aplikacija vam bo pomagala tudi pri načrtovanju namakalnega sistema, ki bo poskrbel za optimalno oskrbo vaših rastlin z vodo.

GARDENA myGarden je brezplačno spletno orodje za načrtovanje in izris vašega vrta.
Arhiv Naročnika

Tudi do oddaljenih kotičkov vrta je potrebno zagotoviti enostaven dostop do vode. GARDENA Vrtni nosilec za cev RollUp M omogoča priročno ročno zalivanje, saj se cev s priloženim držalom poljubno namesti na vrt. Nosilec se vrti za 360°, kar omogoča enostavno zalivanje vseh kotičkov vrta. Konec pripogibanja, ročnega navijanja, zapletanja cevi in umazanih rok.

Z nekaj premisleka in pravo opremo lahko ustvarite čudovito oazo, ki vam bo nudila navdih in sprostitev v objemu narave.

GARDENA Vrtni nosilec za cev RollUp s priloženo konico, lahko priročno namestite kjerkoli na vrtu.
Arhiv Naročnika
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.