Postanite profesionalci v urejanju svojega vrta

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
25.03.2024 17:08

Bosch z razširjeno ponudbo orodij za vrt v profesionalnem 18V sistemu uporabnikom nudi širšo paleto uporabe izven klasičnih obrti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Naročnika

Visoka zmogljivost in udobje:

• Prodoren začetek: akumulatorske škarje za živo mejo, kosilnica z nitjo in rezilom ter puhalnik listja

• Ena baterijska naprava za vsakršno opravilo – od vzdrževanja do nege trate

• Večnamenski baterijski sistem prihrani čas, prostor in denar

Bosch z razširjeno ponudbo orodij za vrt v profesionalnem 18V sistemu uporabnikom nudi širšo paleto uporabe izven klasičnih obrti. Širitev ponudbe zajema akumulatorske škarje za živo mejo, kosilnico z nitjo in rezilom, puhalnik listja, kosilnico in še več. To omogoča upravnikom manjših in srednje velikih objektov, da opravljajo vsa svoja dela. Od popravil in vzdrževanja do nege žive meje in trate, s profesionalnim 18V sistemom lahko preprosto preklapljajo med vijačniki, žagami, kotnimi brusilniki in orodjem za dom in vrt. Baterijski sistem sega celo preko ponudbe Boscha, zahvaljujoč partnerjem v združenju AmpShare, ki zajema več blagovnih znamk.

Arhiv Naročnika

Profesionalne škarje za živo mejo GHE 18V-60

Profesionalne akumulatorske škarje za živo mejo GHE 18V-60 z dolžino rezila 60 cm režejo veje do premera 20 mm in s 3.000 vrtljaji na minuto hitro oblikujejo razraščene žive meje. Skupaj s priporočeno baterijo ProCore18V s 4,0 Ah tehtajo le 3,5 kg in omogočajo udobno uporabo v različnih položajih rokovanja in dela. Preizkušene funkcije, kot je Boschev sistem proti blokiranju, zagotavljajo hiter napredek dela brez prekinitev: če rezila ne uspejo prerezati veje v enem poskusu, bo mikroelektronika nadzorovala motor ter uravnavala smer rezanja rezil tako, da bodo še naprej žagala, dokler rez ne uspe. Ta funkcija je pri Boschu edinstvena.

Profesionalna kosilnica z nitjo GRT 18V-33 in profesionalna kosilnica z rezilom in nitjo GFR 18V-23

Arhiv Naročnika

Profesionalna kosilnica z nitjo GRT 18V-33 uporablja nitko za zanesljivo in hitro košnjo zaraslih površin ter rezanje skozi zaraščenost in plevel. Rezilo akumulatorske kosilnice GFR 18V-23 z lahkoto opravi tudi z lesnatim rastlinjem, kot so robide. Zahvaljujoč priloženi tuljavi lahko kosilnico z nitjo pretvorimo v kosilnico z rezilom za še večjo vsestranskost.

Profesionalni puhalnik listja GBL 18V-750

Profesionalni akumulatorski puhalnik listja GBL 18V-750 se ponaša s tehnologijo Biturbo za izjemno moč in zmogljivost. Zanesljivo odstranjuje listje in smeti izpred vhodov, poti, dovozov in trate. Tehta le 3,7 kg (vključno s priporočeno baterijo ProCore18V s 5,5 Ah) in je enostaven za uporabo. Nastavljiva hitrost omogoča optimalen nadzor, tako da lahko uporabniki temeljito očistijo vse, od suhih listov na gramozu do mokrih listov na travi. Puhalnik listja ima brezkrtačni motor Biturbo in aksialni ventilator, ki zagotavlja pretok zraka do 780 m³ na uro pri maksimalni hitrosti zraka skoraj 200 km/h. Specifikacije tega 18V orodja so primerljive s tistimi v razredu 36V, vendar orodje in baterija skupaj omogočata bistveno lažje in kompaktnejše delovanje, kar naredi vsakodnevno uporabo manj utrujajočo.

Arhiv Naročnika
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.