S takšno rešitvijo boste zlahka podaljšali bivalno sezono na vrtu

J. M.
28.08.2022 02:30

Ste radi v stiku z vrtom? Svež zrak in izpostavljenost ne premočnim sončnim žarkom sta silno dobrodejna za telo in duha. Vendar, kako si zagotoviti, da se vrtna sezona podaljša dolgo v jesen?

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Djd/Joka-System

Tudi če vam nebo podari ploho ali deževni dan in se temperature spustijo pod 15 stopinj Celzija, je vez z vrtom dalje silno dragocena. Se sprašujete, kako podaljšati vrtno sezono oziroma bivanje na vrtu?

Morda raje nadstrešek kot zimski vrt

Zimski vrt je imeniten podaljšek doma, ki omogoča, da si lažje pričaramo bivanje v sožitju z naravo in nismo odvisni od vremena. Res pa zimski vrt zahteva konkreten poseg v vrt in precejšnjo investicijo.

Lahko pa si omislite tudi manj zahtevno rešitev – nadstrešek, ki ga opremite s premičnimi steklenimi stenami in tako običajno teraso z nadstreškom spremenite v zastekljeno teraso.

Nadstrešek s premično zasteklitvijo 
Djd/joka-system

Trajen in vzdržljiv aluminij

Kot trpežen, lahek material, ki ne rjavi, je aluminij primeren za konstrukcijo. Aluminij izpolnjuje vse zahteve glede robustnosti in trajnosti ter omogoča fleksibilno načrtovane steklene hiše za vrt – samostoječe ali pritrjene na fasado hiše.

Steklo gori in naokoli

Zasteklitev z vseh strani ponuja zaščito pred vremenskimi vplivi in ​​zagotavlja zasebnost. Če je nadstrešek opremljen še s strešnimi drsnimi okni, je omogočeno stalno kroženje zraka, prepreči se tudi pregrevanje pri visokih zunanjih temperaturah. Osvetlitev s točkovnimi LED svetili ali LED-trakovi polepša zunanji prostor in omogoča prijetno bivanje pod zastekljenim nadstreškom tudi v večernih urah.

Djd/Joka-System
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta