Vabljeni na Marlesov dan odprtih vrat, predstavili bodo čudovito pritlično hišo

13.09.2023 17:30

Podjetje Marles bo v okolici Kranja na dnevu odprtih vrat predstavilo čudovito pritlično hišo z najsodobnejšim bivanjskim konceptom. Vabljeni na ogled v soboto, 16. septembra, med 10. in 14. uro.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pritlična hiša Bonus
Marles Hiše Maribor

Na dnevu odprtih vrat bo premierno predstavljena arhitekturno dovršena skoraj ničenergijska pritlična hiša iz posebne ponudbe BEST CHOICE, zgrajena v pasivnem standardu.

Tokrat vam bodo Marlesovi strokovnjaki predstavili hišo BONUS v enokapni izvedbi. Standardna izvedba se po želji lahko izvede tako v enokapni kot dvokapni ali večkapni izvedbi ter izvedbi z ravno streho, kar olajša izbiro in odločitev za gradnjo na katerikoli lokaciji v Sloveniji, kjer veljajo določene omejitve glede tipa strehe.

Povezovanje udobja in uporabnosti

Arhitekturna zasnova temelji na povezovanju udobja in prvorazredne funkcionalnosti v usklajeno celoto z izhodiščem v individualnih željah naročnika. Bistveno vlogo igrajo naravni materiali, izjemna energijska varčnost - energijski razred pod 15 kWh/m2a - in pritlična zasnova, ki uporabnikom zagotavlja spontane prehode med prostori. Dobrih 137 kvadratnih metrov domišljeno razporejenih bivalnih prostorov povezujejo osrednji prostor s kuhinjo, kabinetom in dvema otroškima sobama ter povsem ločenim starševskim delom, kjer spalnica z garderobo in kopalnica tvorijo zaključeno celoto.

Velika okna in udobna terasa

K užitku posedanja na terasi vabijo velika panoramska okna izvedena v prestižni varianti les-alu s poravnano alu oblogo v izvedbi Marles oken. Posluh za individualnost in želja po umiku je osmišljena s popolnim energetskim konceptom, ki nagovarja širok generacijski spekter uporabnikov. Hiša je ogrevana s toplotno črpalko in prezračevana z rekuperacijo z vgrajenim izmenjevalcem za vračanje vlage, ki zagotavlja ustrezno vlažnost v prostoru tudi v zimskem času.

Velika okna povezujejo hišo z okolico
Marles Hiše Maribor

Zelo priljubljen koncept

Skoraj ničenergijska pritlična nizkoenergijska hiša BONUS je izbira, za katero se odloča izjemno veliko kupcev Marlesovih hiš, kar kaže na to, da gre za eno najnaprednejših arhitekturnih zasnov. V ospredju najsodobnejši bivanjski koncept s poudarkom na funkcionalnosti, udobju in najvišji energetski varčnosti.

Gradnja po najsodobnejših smernicah

V okviru dneva odprtih vrat boste deležni vodenega ogleda objekta, hkrati pa vam bodo  odgovarjali na vsa vaša zastavljena vprašanja. Predstavili vam bodo tudi najsodobnejše pristope h gradnji skoraj ničenergijskih hiš s ponudbo Marles Zero Energy Home, s katero so kot prvi na slovenskem trgu zadostili novi evropski direktivi o skoraj ničenergijski gradnji. Gre za koncept v okviru katerega lahko vaša hiša postane popolnoma energetsko neodvisna in v celoti samozadostna. Prav tako vam bodo predstavili najsodobnejše zasnove bivanja v smeri celovitih  rešitev za neodvisen in samozadosten bivalni koncept gradnje, kjer v ospredje postavljajo posameznika, energijsko učinkovitost, varčnost in odgovoren odnos do planeta.

Marlesova hiša v okolici Kranja z najsodobnejšim bivanjskim konceptom
Marles Hiše Maribor

Nasvet strokovnjakov

Prisotni bodo tudi strokovnjaki s področja ogrevanja in prezračevanja, ki bodo vsem obiskovalcem na voljo za pojasnila v zvezi s sodobnim načinom energetske oskrbe doma. Obenem vam bodo predstavili izjemne Marlesove ugodnosti – posebno ponudbo SIMPLY RIGHT in BEST CHOICE, ki prinašajo ugodnosti in prednosti za vse, ki želijo graditi dom po najnovejših trajnostnih smernicah.

Partnerstvo za okolju prijaznejše bivanje

Svojo zavezanost trajnostnemu razvoju izpričujejo med drugim tudi v sodelovanju s podjetjem Moja Elektrarna. Kupec se lahko po želji odloči za vgradnjo sončne elektrarne, s katero bo energijo pridobival iz sonca in jo bo bodisi oddajal v odprto omrežje, bodisi hranil v domačem hranilniku oziroma električnih baterijah. Tako kupcem Marlesovih družinskih hiš ni več treba skrbeti, kje bodo polnili svoj električni avtomobil. Vse potrebno lahko hitro, enostavno in na enem mestu uredijo že ob nakupu hiše. Cilj tega povezovanja je kupcem Marlesovih hiš omogočiti bivanjsko udobje in mobilnost na najvišji ravni in z minimalnim obremenjevanjem okolja.



 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.