Z močjo narave do zaščite našega vrta

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
28.03.2024 09:00

Z močjo narave lahko rastline uspešno zaščitimo pred talnimi škodljivci, kot so bramorji, strune, sovke in polži.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
MASKA®: EKO in OKOLJU PRIJAZEN organski izboljševalec tal in zaščita pred talnimi škodljivci
Arhiv Naročnika

Že naše babice so iskale rešitve za zdrav in obilen pridelek. Na svojih vrtovih so pridelale najbolj okusno zelenjavo, jagode… Tudi kakšna zdravilna rož'ca za čaje v zimskih dneh je zacvetela.

Vrtičkanje, delo z zemljo in rastlinami je krepilo telo in duha.

Pričeli so zgodaj spomladi s skrbno obdelavo vrta ter v njega vkopali najboljše, da so zaščitili rastlino in njen koreninski sistem. Z leti je tempo življenja prisilil človeka, da je začel posegat v naravo s človeku škodljivimi sredstvi, vse z željo po hitri in večji količini pridelka, s tem pa zavedel človeštvo z instant zelenjavo brez okusa.

Samo spomnimo, kako so se naši predniki zanašali na naravo. Marsikdo med nami se zaveda, da za zdrav duh v zdravem telesu je potrebno skrbno spoštovanje sebe, narave ter sočloveka, za obilen pridelek pa naravi prijazna sredstva za vzgojo rastlin.

Oplemenitenje zemlje je ključno za zdrav in bujen vrt, a to lahko dosežemo na naraven način, brez uporabe škodljivih kemikalij.

 

S ponosom predstavljamo dva vrhunska produkta, Maska in Protektor 900

S svojo naravno močjo omogočata učinkovito zaščito rastlin pred škodljivci, kot so bramorji, strune, sovke in polži.

MASKA® je organski izboljševalec tal z močnim delovanjem, ki ne le krepi koreninski sistem rastlin, temveč tudi učinkovito ščiti pred škodljivci. Izjemno pridobljen proizvod izboljšuje strukturo tal ter vzpostavlja ravnovesje med vodnim in zračnim režimom, kar je ključno za zdrav razvoj rastlin. Uporabljamo ga lahko pri pridelavi vseh vrst zelenjave, sadja, drevja in okrasnih rastlin. MASKA® je okolju prijazen izdelek, ki bo vašemu vrtu podaril naravno močno zaščito.

NAČIN UPORABE: Preprosto vtrite pripravek v zemljo ob prekopavanju ali frezanju vrta, ga vmešajte v sadilni substrat ali pa uporabite ob sajenju drevnin v sadilno jamo. Priporočamo še posebej ob sajenju krompirja, a je uporaben pri vseh vrtnih rastlinah. Pakiranje: 1 kg.
Arhiv Naročnika

PROTEKTOR 900 je ekološki izboljševalec tal v tekoči obliki, pridobljen iz naravnih sestavin, kot sta česen in pekoča paprika. Njegov intenziven vonj deluje na škodljivce, hkrati pa hrani rastline in izboljšuje strukturo tal. Z uporabo izdelka Protektor 900 bodo rastline hitreje vzniknile in se bolje razvijale, kar bo vašemu vrtu zagotovilo izjemno bujnost.

NAČIN PRIPRAVE: Zmešajte 50 ml Protektorja 900 z 1,5 l vode (konc. 3,3 %). Namočite korenine sadik ali semena v pripravljeno tekočino 30 minut pred sajenjem. Uporaba je enostavna in brez strupenih pesticidov ali drugih kemikalij.
Arhiv Naročnika

Oba produkta lahko kupite v vrtnih centrih Kalia, trgovinah Živex, Kmetijkih zadrugah Ptuj in v vseh drugih dobro založenih trgovinah s kmetijskim repromaterialom.

S svojo naravno močjo bosta Maska in Protektor 900 poskrbela za zdrav, bujen vrt, brez škodljivih posledic za okolje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.