Danes zadnji letošnji Cunjami

Tatjana Vrbnjak Tatjana Vrbnjak
26.11.2018 18:31

Še zadnjič letos si bo mogoče v Domu ustvarjalnosti mladih v Razlagovi 16 v Mariboru izmenjati oblačila.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Izmenjevalnica oblačil bo danes med 17. in 19. uro v Domu ustvarjalnosti mladih.
Sašo Bizjak

Še zadnjič letos si bo mogoče v Domu ustvarjalnosti mladih v Razlagovi 16 v Mariboru na Cunjamiju (izmenjevalnici oblačil za mlade) izmenjati oblačila, tokrat bo poudarek na zimskih oblačilih. Pri Zvezi prijateljev mladine (ZPM) Maribor tako ozaveščajo mlade in jih vabijo k ekološkemu ravnanju s sloganom Misli eko - izmenjaj si obleko. Na izmenjavo lahko mladi prinesejo do deset čistih in lepo ohranjenih kosov oblačil ali modnih dodatkov. Prinesenim kosom se določi vrednost v cunjamijih (točke) in v vrednosti števila cunjamijev se lahko izberejo druga oblačila. Izmenjevalnica oblačil bo v torek, 27. novembra, med 17. in 19. uro v Domu ustvarjalnosti mladih, ob tem pa bosta mladim obiskovalkam na voljo še dve delavnici, in sicer bo ena posvečena okolju prijaznemu zavijanju daril, na drugi pa bodo stare majice in hlače predelovali v okraske za novoletno jelko.
Prav tako v torek, 27. novembra, bo ob 17.30 v Domu ustvarjalnosti Familylabov starševski večer, ki ga pri ZPM Maribor izvajajo v okviru vsebin Večgeneracijskega centra Štajerska. Večer z naslovom Kje so meje? bo vodila Nina Babič, treba pa se je predhodno prijaviti na elektronski naslov info.dum@zpm-mb.si. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta