Dubioza Kolektiv pred koncertom na kosilu v Poštni ulici

Bojan Tomažič Bojan Tomažič
20.06.2019 15:36

"Smo v formi, danes bo veselo," pred nocojšnjim koncertom na glavnem odru Festivala Lent sporočajo člani Dubioze Kolektiv.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Dubioza Kolektiv so se pred nastopom okrepčali v Baščaršiji.
Sašo Bizjak

V restavraciji Baščaršija v Mariboru so člani benda Dubioza Kolektiv ob 14.30 naročali hrano. Zakaj niso šli v gostilno, kjer imajo kranjske klobase, smo jih vprašali. Da restavracija ni bila njihova izbira, ampak so bili tja napoteni, so rekli, sicer radi poskusijo še kaj drugega kot čevapčiče. Kljub temu se niso odrekli naročilu, ki je v popularni restavraciji v Poštni ulici zelo pogosto. "Jih pa imamo radi dobro pripravljene," so poudarili.
Brana Jakubović je uradno referiral, da so pripravljeni na večerni šov. "Zaigrali bomo pesmi z zadnje plošče Pesmice za otroke in odrasle (Pjesmice za djecu i odrasle) ter hite, ki na našem dobrem koncertu ne smejo manjkati. Tudi nekatere pesmi, ki jih nekaj časa nismo igrali, a je škoda, da niso zmerom z nami, ker so odlične, bomo zagodli." Koncert bo torej dober? "Naši koncerti so zmerom takšni," so se smejali dobro razpoloženi glasbeniki. "Smo v formi, danes bo veselo," je v mikrofon poudaril še Jakubović.

Med kosilom so prebirali tudi intervju z Jernejem Šavlom v Večeru v nedeljo.
Sašo Bizjak
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta